Maatwerk horloges

Heeft u altijd al een horloge voor ogen dat voldoet aan al uw wensen? Dan kunnen we samen met u dit horloge realiseren. Wij maken al jaren gepersonaliseerde horloges en kunnen bijna elk onderdeel in eigen werkplaats maken. U gaat om tafel met de horlogemaker om een ontwerp te bespreken. Er wordt dan grofweg een horloge samengesteld met functies die u kunt waarderen, daarnaast kan het ontwerp van de wijzerplaat naar eigen wens vormgegeven worden. Of u kiest eenvoudigweg voor een variant op wat we eerder gemaakt hebben.

Wij zijn ambachtelijk uurwerkmaker. Dit betekent dat we voorkeur geven aan eeuwenoude technologie voor het vervaardigen van horlogeonderdelen. Zoals bijvoorbeeld de wijzerplaat, deze wordt volledig in eigen atelier vervaardigd.

Dankzij een jarenlange ervaring in het onderhouden van Zwitserse polshorloges selecteren we de meest betrouwbare Zwitserse uurwerken. En onze engineering is conform NIHS. Uitgekiende constructietechniek, dit maakt het voor horlogemakers een stuk makkelijker om uw horloge te onderhouden.

 

close-button